Aiza Azhari's Family Album

By: aiza azhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jun-2006 05:53 Email | Share | | Bookmark
Many Faces of Immran

Immran 3 days OLD
Immran dengan Mama
3 months old...macam dolly laks
View all 18 photos...
- Firstborn and first granchild for both sides
- Besfren Opah
- tersangatlah DRAMA QUEENnya
- obsessed dengan Star Wars (boleh gaduh pasal warna pedang Mace Windu) dan segala macam robot
- Dinasours and Sharks are also the longest standing obsession
- Inherited dad's wit (loyar buruk la tu)
- expressed intention not to go to school sebab nak jadik shark diver. reason being, shark diver takyah belajar baca...just learn how to swim.....


Friday, 2-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Rugrats

Afiq, anak uncle Edy
Raziq, adik Afiq
Nur Qamarina, adik pompuan Afiq & Raziq
View all 9 photos...
Entry kali nih specially dedicated to kengkawan Immran & Adik


Friday, 2-Jun-2006 05:32 Email | Share | | Bookmark
Many Faces of Adik

Adik tengah happy
Nak pegi rompak bank
Adik jumpa tiang
View all 14 photos...
Adik ni anak mama paling buas. Born a preemie and birthweight less then 1kg, tak sangka adik boleh jadi terror cam Sarip Dol, samseng Kampung Dusun. Kalau benda pelik, bagi la kat adik. Adik suka kereta (die-cast je, yg lain tak mainlah), tali dengan kayu, fascinated dengan tiang letrik kat luar tu, kalau ada can, adik pegi peluk tiang letrik tu.

Adik kuat makan, more of do-er then a talker. Adik masuk battery dalam botol obat sbb protest tak nak makan obat. Adik main bedak lepas tu kena tangkap dengan papa, dapatlah beberapa keping mug-shot. Adik kalau lawan dengan abang, abang mesti kalah....

Adik ROCKS!


Wednesday, 15-Feb-2006 08:21 Email | Share | | Bookmark

Jet Lag
ready, get set, to go
two pigs in blanket
View all 6 photos...


Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
USA 2004

rugrats....
manman's new friend
Immran dgn heronya
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net